Raluca Crisan, fost director de marketing in cadrul Ceetrus Romania (fostul Imochan), a preluat functia de director general al companiei de la Tatian Diaconu, in contextul in care acest din urma a fost numit in pozitia de development & urbanism leader al Ceetrus International in Lille, Franta.

Raluca Crisan revine astfel in tara la un an de la promovarea ei in functia de director comunicare pentru intregul grup, unde s-a ocupat de dezvoltarea noului brand Ceetrus. Tatian Diaconu (foto) va coordona proiectele de dezvoltare a companiei in cele 13 tari Ceetrus.

"Ceetrus Romania a inceput inca din 2012 sa creeze spatii care integreaza componentele de retail, rezidential si birouri. Dupa ce am contribuit la construirea brandului Ceetrus", acum "particip, alaturi de echipa din Romania, la consolidarea pozitionarii Ceetrus ca actor urban global in serviciul comunitatilor si al oraselor", afirma Raluca Crisan.

Immochan a dat startul in luna iunie a acestui an unui rebranding international, prin schimbarea numelui in Ceetrus. Cea mai importanta investitie din Romania a companiei Ceetrus este realizata pe fosta platforma industriala Tractorul Brasov, unde detine 100 de hectare de teren, din care 24 au fost dedicate centrului co­mer­cial Coresi.

In ultimii doia ani, Ceetrus si-a largit sfera de activitate pe noi segmente de business: cel rezidential, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden (2016) in parteneriat cu Avantgarden Immo Invest, si spatii de birouri, prin Coresi Business Park (2017), in parteneriat cu Ascenta Management. Ambele proiecte mentionate sunt dezvoltate tot in Brasov.

Citeste si:
De la sublocotenent de infanterie la director de companie imobiliara
Interviu cu Tatian Diaconu,...

Ceetrus a investit 82 de milioane de euro doar in dezvoltarea centrului comericla Coresi, din care 60 de milioane de euro in Coresi Shopping Resort si alte 12 milioane de euro in extinderea acestuia cu un mall stradal, Coresi Street. Totodata, pentru realizarea unei retele de drumuri care sa deserveasca atat cartierul Coresi Avantgarden, dar si orasul Brasov, a cedat municipalitatii peste 10 hectare de teren, in valoare de 10 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cinema, restaurante, si hub comunitar in Aushopping Satu Mare
Setari Cookie-uri