Compania Conect va investi inca 100 milioane euro pentru a mai construi inca cinci cladiri in parcul de afaceri unde are in prezent doua cladiri de birouri inchiriate in nordul capitalei, a anuntat agentia Regatta.

Prima cladire dintre cele cinci ce urmeaza a fi construite va avea o suprafata totala de inchiriat de 12,045 metri patrati si va fi livrata pe piata in cel de-al doilea trimestru al anului 2008. Aceasta va fi amplasata in apropierea primelor doua, adica in zona de nord a Bucurestiului, foarte aproape de strada Barbu Vacarescu.

Noul imobil va avea pe subsol, parter si noua etaje si ofera o suprafata construita de 14,755 metri patrati la suprafata si 5,200 metri patrati construiti in subteran pentru zona de parcare. Defalcata pe nivele, cea de-a treia cladire a Conect Business Park ofera spre inchiriere la parter aproximativ 600 metri patrati, la primele sase etaje circa 1,382 metri patrati /etaj, nivelele 7-8 ofera cate 1,411 metri patrati, iar ultimul etaj are disponibil spre inchiriere 341 metri patrati.

"Conect este un parc de afaceri gandit strategic. Scopul acestui proiect amplu este sa poata aduce o suprafata cat mai mare de spatii de calitate solicitantilor. Sunt foarte multe companii, multinationale si nationale care cauta birouri de calitate si nu gasesc ofertele potrivite. Conect Business Park este o solutie foarte buna. Este amplasat in cea mai cautata zona, cea de nord, aduce o cantitate semnificativa de spatii, ofera o parcare generoasa si aduce chirasilor toate dotarile si amenajarile necesare, a declarat Mihaela Raducanu, directorul departamentului Birouri al Regatta.

Compania de consultanta si servicii imobiliare Regatta, promotorul proiectului, este prezenta pe piata de 13 ani si desfasoara o colaborare cu Real Estate Advisory Group Romania (REAG), care apartine REAG Italia, divizie a American Appraisal Group.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si