Citeste si

Un astfel de proiect dezvoltat in Sinaia, este Belleview, proiect de 344 apartamente in care compania de constructii Ozer Construction va investi peste 20 mil. de euro. Complexul rezidential, care va avea un acces foarte facil din DN1, va cuprinde 4 blocuri, iar apartamentele vor avea suprafete cuprinse intre 41 si aproximativ 76 mp, pentru apartamentele cu trei camere, ajungand pana la 133 mp, in cazul duplexurilor cu trei camere. Pretul unei garsoniere in acest ansamblu va fi de aproximativ 50.000 euro, un apartament cu doua camere va costa in jur de 65.000 euro iar pretul duplexului se ridica la aproximativ 120.000 euro.

Principalul avantaj oferit este parcarea gratuita, pretul de parcare fiind inclus in pretul final, dar si o piscina inchisa, sala de fitness, un party-room unde se vor putea tine evenimente, si locuri de joaca pentru copii. Ca si preturi vehiculate, metrul patrat oscileaza de la 1250 euro/mp, pana la 1600 euro, pret pentru metrul patrat in cazul duplexurilor, care ajung la 133 mp. Astfel, o gasoniera ajunge la aproximativ 50.000 euro, un apartament cu doua camere, 65.000 euro si 120.000 euro, pentru duplexuri.

“Acest proiect a fost conceput ca ansamblu rezidential de patru anotimpuri. Acum suntem in etapa de prevanzare, vanzarea propriu-zisa incepand in prima parte a lunii mai”, a spus pentru Wall-Street Adrian Sandu, manager de proiect Belleview, reprezentant al agentiei imobiliare Euroest.

Un alt proiect este Tampa Gardens, un proiect rezidential de 24 mil. euro, dezvoltat la poalele Tampei. 256 de apartamente organizate in doua corpuri de cladire, cu suprafete cuprinse intre 66,6 mp de suprafata construita si o terasa de 13,35 mp, pana la apartamente de tip penthouse, panoramice, cu suprafete de 263,18 mp. Pretul pe metru patrat variaza in functie de suprafata si nivel, ajungand pana la 941 euro/ mp, fara TVA.

Viitorii clienti vor avea locuri de joaca special amenajate pentru copii, piscina, centrul Spa, dar si o zona dintre cele doua blocuri, pregatita ca teren de sport. Proiectul se va derula pe o perioada de 14 luni, pana in decembrie fiind finalizat primul corp de cladire. Preturile unui apartament de aici incep de la aproximativ 62.000 euro si ajung pana la aproximativ 372.000 euro, pretul unui penthouse. Pana la ora actuala, prin promovarea la targurile de turism, au fost vandute 190 de apartamente. Sorcha Developments SRL din Brasov va investi aproximativ 50 de milioane de euro intr-un ansamblu rezidential care va cuprinde 822 de apartamente in sase tipuri diferite de vile in zona "3Brazi" din Predeal. Ansamblul, va dispune de locuri de parcare, punct medical, internet, telefon, interfon, sistem de securitate al cartierului, centru comercial si restaurant, piscina, sauna, sala de fitness si teren de tenis.