Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de precipitaţii moderate cantitativ, depuneri de polei şi intensificări ale vântului, valabilă în întreaga ţară, până marţi seara.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 15 ianuarie, ora 10:00 - 16 ianuarie, ora 18:00, aria precipitaţiilor va fi în extindere treptată începând din vest. Va ninge şi se va depune strat de zăpadă, pe parcursul zilei de luni în zona Munţilor Apuseni şi în jumătatea de nord a Carpaţilor Orientali, iar în noaptea de luni spre marţi (15 /16 ianuarie) şi în restul zonei montane, precum şi în regiunile intra-carpatice. Izolat, în zona de munte, se vor acumula cantităţi de apă de 10 - 15 l/mp.

Totodată, în regiunile sudice şi estice, în noaptea de luni spre marţi, pe arii restrânse vor fi depuneri de polei. Temporar, vântul va prezenta intensificări la munte, cu precădere în zona înaltă, unde vor fi rafale în general de 60 - 80 km/h viscolind zăpadă.

Vântul se va intensifica şi în zonele joase de relief, cu viteze mai mari pe parcursul zilei de marţi (16 ianuarie), când în sudul Olteniei şi al Transilvaniei şi în sud-vestul Munteniei se vor atinge viteze de 45 - 60 km/h.

Cum va fi vremea în București

În București, luni vremea va continua să se încălzească, astfel valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice acestei date. Cerul va fi temporar noros, iar noaptea vor fi posibile precipitații slabe sub formă de ploaie cu depuneri de polei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 7-8 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Marți, valorile termice diurne se vor situa peste normele specifice perioadei în București. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei. Vântul va sufla în general moderat cu viteze de 35...45 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri