Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de vânt puternic în 26 de judeţe, valabilă până luni dimineaţa.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 5 noiembrie, ora 10:00 - 6 noiembrie, ora 2:00, vântul va avea intensificări pe parcursul zilei în Banat, Crişana, vestul şi nord-vestul Transilvaniei şi în zonele montane cu viteze de 55 - 70 km/h, iar seara şi noaptea mai ales în Carpaţii Orientali. La altitudini mai mari de 1.700 metri, rafalele vor depăşi 90 - 100 km/h, conform Agerpres.ro.

Intensificări temporare ale vântului se vor semnala şi în regiunile estice şi sud-estice, cu viteze în general de 45 - 50 km/h. În regiunile intracarpatice vor fi averse, iar izolat cantităţile de apă vor depăşi 15 - 20 litri/mp.

Judeţele vizate în totalitate de atenţionarea ANM sunt: Alba, Arad, Bihor, Caraş-Severin, Cluj, Hunedoara, Satu Mare, Sălaj şi Timiş, iar parţial: Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Buzău, Covasna, Dâmboviţa, Gorj, Harghita, Maramureş, Mureş, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea şi Vrancea.

Sursa foto: shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri