Compania Grand Development investește peste 12 milioane de euro într-un proiect imobiliar în mijlocul unei păduri seculare lângă Brașov, pe terenul unei foste fabrici de cărămidă, care va include 47 de vile în stil scandinav.

Proiectul se numește Montebello Transylvania Resort, iar unitățile vor putea fi cumpărate atât pentru uz propriu, dar cei care doresc să se folosească de ele ca instrument de investiții, le pot lăsa în administrare în regim hotelier. Compania care se va ocupa de administrare se numește CityHost.

Proiectul este amplasat într-o poiană montană de 2,6 hectare din apropierea Brașovului, în mijlocul unei păduri seculare localizate pe raza localității Cristian și în apropiere de drumul Râșnov – Poiana Brașov.

proiect imobiliar montebello brasov

(Sursa foto: Grand Development)

Așa cum menționam, proiectul va avea la final 47 de vile tip chalet scandinav, cu spații mari vitrate și dotări premium, precum și facilități individuale cum ar fi foișor, jacuzzi, grădini private amenajate peisagistic și două locuri de parcare private.

În ultimele 12 luni au fost realizate ample lucrări de conectare și racordare a terenului la toate rețelele utilitare, care anterior se aflau la distanțe de câțiva kilometri de proiect.

proiect imobiliar, brasov

(Sursa foto: Grand Development)

Brașovul, a doua piața imobiliară din provincie

Montebello Transylvania Resort reprezintă un proiect de reconversie, fiind dezvoltat pe fostul amplasament al unei fabrici de cărămidă, abandonată de peste 25 de ani, iar investitorul mizează pe potențialul imobiliar, dar și turistic al Brașovului, o dată cu inaugurarea noului aeroport din oraș.

„Brașovul a devenit a doua cea mai mare piață rezidențială regională din România și este piața care oferă cel mai mare randament investițional din țară, proprietățile de aici atrăgând turiști pe întreaga perioadă a unui an. Potențialul de dezvoltare al Brașovului este uriaș, iar deschiderea Aeroportului Internațional va aduce un plus semnificativ pe toate palierele economice, inclusiv pe cel turistic – doar două curse charter pot ocupa întreaga capacitate hotelieră de cinci stele din Brașov”, a declarat Ionuț Nicolescu (foto jos), fondator Grand Development.

Ionut Nicolescu

(Sursa foto: Grand Development)

Potrivit dezvoltatorului, în prezent se efectuează branșările individuale ale vilelor precum și amenajările generale ale terenului și proiectului, care va include și trei parcuri și o serie de facilități, inclusiv un serviciu de concierge pentru rezervări, închirieri de echipamente sportive și servicii de catering și aprovizionare. Prima fază a proiectului va fi finalizată în luna noiembrie a acestui an.

Potrivit datelor furnizate la solicitarea wall-street.ro, prețurile vilelor tip chalet din cadrul Montebello Transylvania Resort pornesc de la 165.690 de euro + TVA, la care se poate adaugă și costul mobilierului, amenajărilor peisagistice și a dotărilor specifice administrării hoteliere, în cazul în care proprietarul .

Compania a fost fondată și este condusă de Ionuț Nicolescu, după ce a realizat exit-ul din compania de consultanță imobiliară SVN Romania și holdingul imobiliar Meta Estate Trust, companii unde a fost unul dintre co-fondatori.

Sursa foto: Grand Development

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri