Biofarm a încheiat tranzacție prin care a vândut un teren de 5 milioane de euro din centrul Capitalei, către firma Iancu de Hunedoara Residence SRL, care construi nou ansamblu rezidențial, anunță compania de consultanță imobiliară Crosspoint Real Estate, cea care a asistat producătorul de medicamente.

Acordul în valoare de aproximativ 5 milioane euro a presupus vânzarea unei proprietăți strategice, situată în centrul Bucureștiului, către societatea Iancu de Hunedoara Residence SRL.

Terenul tranzacționat este situat într-o zonă centrală a capitalei, pe Bulevardul Iancu de Hunedoara 40-42, unde se află în prezent fosta fabrică Industria Chimico-farmaceutică Nr.2.

”Această tranzacție reprezintă certitudinea continuării unei colaborări de durată, având deja setate premisele unui acord pentru promovarea viitorului ansamblu rezidențial dezvoltat aici, unde viitori locatari vor avea posibilitatea de a locui într-un imobil ridicat la cele mai înalte standarde”, a declarat Oana Popescu, Head of Residential Crosspoint Real Estate.

tranzactie teren bucuresti(Sursa foto: Crosspoint Real Estate)

Potrivit companie de consultanță imobiliară, pe suprafața de teren urmează să fie construit un ansamblu rezidențial cu o suprafață totală de 6,700 de metri pătrați construiți. Datorită poziției privilegiate, care oferă acces rapid la diverse puncte de interes ale orașului, viitorul ansamblu rezidențial are un potențial uriaș și va contribui activ la dezvoltarea zonei, aducând plusvaloare comunității locale și noi oportunități pentru bucureșteni.

„Ne bucură să realizăm încă o tranzacție de referință pentru piața de terenuri din România, la un nou record de preț, și să asistăm în continuare cumpărătorul în dezvoltarea unui proiect unic până acum pe piața din București”, a declarat și Cătălin Gavrilă, Partner, Crosspoint Real Estate.

Prin intermediul acestei tranzacții, Crosspoint Real Estate își subliniază angajamentul continuu față de partenerii săi și își consolidează poziția de lider de piață în furnizarea de soluții imobiliare personalizate de cea mai înaltă calitate.

Fondată în 2005, Crosspoint Real Estate oferă atât servicii de tranzacționare și consultanță pentru domeniul imobiliar. Compania este asociatul internațional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, fondată în 1855 – cu venituri de peste 2,29 mld lire sterline generate în 2022.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri