Proiectul Gran Residencia, vandut in proportie de 30%

La numai doua luni si jumatate de la lansare, ansamblul Gran Residencia este vandut in proportie de 30%, potrivit datelor Neocasa, agentul exclusiv de vanzari al proiectului.

Gran Residencia este un proiect rezidential in valoare de 25 de milioane de euro dezvoltat de Vitra Real Estate in zona Otopeni, adresat segmentului mediu plus, cu un pret mediu de 1.250 EUR/mp. Cu un numar total de 160 de apartamente, constructia proiectului a inceput in mai 2007 si va fi finalizata in septembrie 2008.

Ansamblul intruneste patru blocuri: Barcelona, Madrid, Sevilla si Valencia, caracterizate prin stilul mediteranean, a carui marca principala sunt generozitatea si luminozitatea spatiilor de locuit si a teraselor. Cladirile au fiecare cinci etaje (inclusiv nivelul penthouse-ului), cate 2 scari si un total de 160 de apartamente. Tipurile apartamentelor includ locuinte cu 2 camere (65-129 mp), 3 camere (129-139 mp), 4 camere (196 mp) si penthouse (373 mp).

Proiectul are acces facil la Aeroportul International Henri Coanda (2 minute), Aeroportul Baneasa (2 minute), Centrul Comercial Feeria Baneasa (5 minute). Alaturi de alte avantaje oferite viitorilor locatari, complexul va beneficia de un club propriu cu spatii cu functiuni conexe (comert si servicii).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri