Compania Regatta anunta lansarea unui nou serviciu: consultanta pentru credite.
Regatta ofera astfel consultanta persoanelor fizice si juridice pentru alegerea solutiei potrivite de finantare in vederea achizitiei de terenuri, modernizarii, construirii sau cumpararii de imobile, fie ca este vorba despre credite ipotecare, imobiliare, de nevoi personale, leasing imobiliar sau solutii tip “sale and lease back”.

“Intr-o piata in plina dezvoltare – cea a creditelor – este dificil sa „navighezi” rapid si sa alegi cea mai buna oferta cu cat mai putin efort. Consultantul financiar preia asemenea responsabilitati, oferind clientului servicii complexe si rapide” a declarat Simona Negoita, directorul departamentului de creditare, Regatta.

Piata imobiliara continua sa tina prima pagina, dezvoltarea ei atingand noi si noi zone de afaceri. Un actor din ce in ce mai important in acest peisaj devine consultantul financiar. Odata ce consultantul imobiliar deja si-a capatat locul meritat in ierarhia prestatorilor de servicii, a venit momentul ca echipa sa se consolideze prin aparitia consultantului financiar.

Acesta este specialistul care te ajuta sa-ti concepi bugetul necesar in mod realist, fara sa iti ingreuneze traiul. De asemenea el te consiliaza in alegerea si obtinerea tipului de creditare care iti este necesar, cu minimum de efort si maximum de raspuns.

Dezvoltarea continua a pietei imobiliare a condus la o crestere a cererii de analize detaliate si necesitatea identificarii unor solutii personalizate pentru finantarea achizitiilor imobiliare.

“Este foarte important ca atunci cand te hotarasti sa faci o achizitie imobiliara sa stii pe ce bani contezi. In mod normal trebuie sa te adresezi consultantului financiar sa te ajute sa-ti alegi tipul de credit portivit nevoilor tale, sa descoperi pe ce fonduri contezi, ce rata iti permiti sa achiti de-a lungul perioadei de desfasurare a creditului. Acest consultant te ajuta nu numai sa iei decizia corecta, ci sa si beneficiezi cat mai usor de un credit. Noi te ajutam sa intocmesti corect dosarul de creditare si te scutim de timp pierdut la cozi, de revenirea cu acte aditionale la dosar si multe asemenea aspecte. Odata facuta alegerea pentru un anume tip de credit si inaintarea dosarului, te indrumam catre consultantul tau imobiliar, spre a-ti alege produsul pe care ti-l permiti si care-ti place din oferta prezentata,” a declarat Simona Negoita, directorul departamentului de creditare, Regatta.

Consultantii financiari Regatta sunt pregatiti sa transforme experienta de pe piata bancara in cele mai bune solutii de creditare, concepute atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Printr-o stransa colaborare cu bancile partenere, institutii financiare non-bancare si companii de leasing, departamentul nostru ofera servicii de evaluare a situatiei financiare, a eligibilitatii clientilor si a potentialului de imprumut, folosind procedurile de pre-aprobare bancare, configurand impreuna cu clientii solutiile optime pentru finantare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri