Constructia din Ploiesti se va intinde pe 16 hectare, cu o suprafata totala inchiriabila de 64.070 metri patrati, si va dispune de 3.200 locuri de parcare. Constructia va fi situata in apropierea viitoarei autostrazi ce va lega orasul Bucuresti de Ploiesti. Investitia se ridica la aproximativ 153,6 milioane euro, iar noua constructie urmeaza a fi inaugurata in 2010.

In tara noastra, Sonae Sierra a patruns prin achizitionarea mall-ului River Plaza din Ramnicu Valcea si mai are deja in lucru un proiect in Craiova. Proiectul din Craiova va cuprinde, de asemenea, spatii comerciale si de agrement, totalizand o suprafata inchiriabila de 55.537 de metri patrati. Investitia alocata de portughezi proiectului din Craiova este estimata la 139,4 milioane de euro. Constructia centrului comercial a fost deja demarata, iar inaugurarea va avea loc in 2009.

Sonae Sierra este companie specializata in dezvoltarea si managementul centrelor de shopping, care si-a dobandit reputatia prin dezvoltarea unor proiecte inovative, castigand cele mai multe premii de recunoastere internationala in acest sector. La nivel international, Sonae Sierra detine 47 de centre comerciale in Portugalia, Brazilia, Italia, Germania, Grecia si Romania, cu o suprafata totala inchiriabila de peste 1,8 milioane mp.