Una dintre cele mai mari arene de rugby din tara - stadionul Grivita, cunoscut si sub numele de Parcul Copilului - se afla in vizorul investitorilor imobiliari, urmarindu-se demolarea lui, potrivit primarului sectorului 1, Andrei Chiliman.
"Stadionul se afla in maini private, se urmareste distrugerea lui si nu este singura baza sportiva aflata in aceasta situatie. Un alt exemplu este Parcului Sportiv Ştrandul Tineretului, care, daca nu va fi desfiintat, va servi drept exemplu si nu se va putea construi nici pe terenul altor baze sportive, cum este si stadionul de rugby Grivita", a spus Chiliman.

Potrivit edilului sef al sectorului 1, investitorii privati ar urmari demolarea stadioanelor si desfiintarea bazelor sportive pentru a putea realiza dezvoltari imobiliare pe terenurile eliberate in acest mod.

Presedintele Federatiei Romane de Rugby, George Straton, a afirmat ca si in provincie s-a incercat desfiintarea unor terenuri de rugby pentru a se construi in loc imobile. "Recent, am reusit sa recuperam pentru federatie terenurile de la Braila si Sibiu, care urmau sa fie demolate", a precizat Straton.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri