Compania de consultanta imobiliara Colliers International Romania a recrutat primul sau expat, Blake Horsley, originar din Noua Zeelanda, care se va ocupa de fondurile de investitii si dezvoltatorii de retail, office si industrial pentru tranzactii de cel putin 20 de milioane de euro, a anuntat compania.
Blake Horsley s-a alaturat echipei Colliers din Romania in luna martie a acestui an, dupa ce a lucrat timp de trei ani la filiala din Wellington (Noua Zeelanda) ca Investement Sales Borker, iar apoi a coordonat echipa de inchirieri si vanzari pentru zona metropolitana a orasului. La 23 de ani, Horsley a fost cel mai tanar manager al Colliers din zona Asia Pacific.

„Piata imobiliara din Romania este in mod evident diferita fata de cea din Noua Zeelanda, sunt multe lucruri interesante aici despre care poti invata, insa la sfarsitul zilei, bazele pietei, proprietatile sale fundamentale, raman aceleasi, idiferent in ce parte a lumii te aflii”, a declarat Blake Horsley, facand o comparatie intre Colliers Romania si echipa din Noua Zeelanda.

"Colliers Romania are una dintre cele mai bune conditii de angajare din cate am vazut in toate birourile Colliers din lume si de aceea a dezvoltat o echipa puternica, organizata si profesionala din care sunt bucuros sa fac parte”, a adaugat Horsley.

Noul membru al echipei Colliers s-a aratat incantat de noua sa functie din cadrul departamentului de investitii, fiind de parere ca dezvoltarea imobiliara si cresterea economica din Bucuresti sunt impresionante.

Divizia de investitii a Colliers International a intermediat anul trecut numeroase tranzactii de peste 50 milioane de euro, cele mai importante cinci dintre acestea totalizand peste 400 milioane de euro.

Potrivit reprezentatilor Colliers, pe masura ce tot mai multi jucatori intrenationali intra pe piata imobiliara din Romania, este un lucru firesc ca si companiile sa isi recuruteze angajatii din alte tari precum Canada, Statele Unite, Marea Britanie, Canada sau Noua Zeelanda. Astfel, noii angajati aduc un set nou de cunostinte si sunt mult mai aproape de gandirea dezvoltatorilor internationali.

Colliers International este un parteneriat de companii de consultanta imobiliara ce opereaza prin 240 birouri in 51 de tari, partenerul principal fiind Colliers Macaulay Nicolls Inc. (CMN) cu sediul in Vancouver, Canada.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri