Compania de dezvoltare imobiliara Conect Business Park Bucuresti (COEC) va propune actionarilor contractarea unor credite in valoare de 110 milioane de euro pentru finantarea si refinantarea proiectelor si investitiilor imobiliare ale societatii. Compania intentioneaza sa mai solicite si un credit de trei milioane euro pentru proiectul de birouri Conect 3.

Conect 3 este situat in zona de nord a Bucurestiului, in imediata vecinatate a viitoarei autostrazi Bucuresti-Brasov si va cuprinde cinci cladiri de birouri de clasa B+, cu noua etaje si un bloc turn cu 22 de etaje, intreg proiectul desfasurandu-se pe suprafata de 89.000 mp construiti si circa 20.000 mp de parcare.

In cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, convocata pe 26 august, se va propune si vanzarea unor bunuri imobile detinute de companie in Bucuresti , in Sectorul 2, in valoare de 15 milioane de euro si a altora detinute in comuna Balotesti, in judetul Ilfov, in valoare de 10 milioane de euro.

Pentru proiectul Conect 3, se va propune contractarea unui imprumut de trei milioane de euro de la Unicredit Tiriac Bank si Bank Austria Creditanstalt AG, necesar finantarii TVA-ului aferent proiectului birouri.

Conect Business Park este controlata de firma Tinapack, care detine 97,09% din actiuni si are ca obiect de activitate productia de aparate pentru distributia si comanda electricitatii, precum si afacerile imobiliare. Compania detine imobilul de birouri omonim, situat in nordul Bucurestiului, care ocupa o suprafata de 12.500 mp.

Valoarea de piata a companiei este de 48, 5 milioane de lei, conform ultimei cotatii, de 40 de lei, stabilita in cadrul sedintei de tranzactionare de ieri. Titlurile societatii se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul COEC.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Setari Cookie-uri