Avrig 35 a inaugurat a treia faza a proiectului Iris Shopping Center Pitesti

Avrig 35 Real Estate Development a inaugurat recent cea de-a treia faza a proiectului Iris Shopping Center Pitesti si are in plan sa construiasca in a patra faza un cinema digital cu noua sali si o sala de bowling, biliard si jocuri video, ce se va deschide la sfarsitul lui 2009, a anuntat compania.

Iris Shopping Center din Pitesti este compus din hipermarketul Auchan (13.600 m.p. GLA - suprafata inchiriabila-, deschis in noiembrie 2007), o galerie comerciala de 44 magazine (8.325 m.p. GLA), precum si Bricostore (DIY, 9.500 m.p. GLA, deschis in decembrie 2007).

Potrivit dezvoltatorilor, cea de-a treia faza a proiectului deschisa recent este Galeria Iris Shopping Center (7.000 m.p. GLA) care cuprinde 33 magazine. De asemenea, Avrig 35 intentioneaza sa construiasca in a patra faza a proiectului, un cinema digital cu 9 sali si o sala de bowling, biliard si jocuri video (cu o suprafata totala de 4.500 m.p. GLA), ce se va deschide la sfarsitul anului viitor.

Cu o suprafata total inchiriabila de 43.000 m.p., Iris Shopping Center din Pitesti este cel mai mare parc/centru comercial din judetul Arges. Iris Shopping Center Pitesti este cel de-al doilea parc comercial deschis de catre Avrig 35 in acest an, primul fiind situat in Bucuresti, ancorat de asemenea de catre Auchan, Sprider, Domo, Takko, Olympic Casino si Starplex Cinema. Investitia totala anuntata initial se ridica la 50 de milioane de euro.

Grupul Avrig 35 a fost constituit in 1999 de patru investitori americani. Intre timp, Grupul s-a dezvoltat continuu devenind unul dintre liderii in domeniul dezvoltarii imobiliare din Romania. Printre proiectele dezvoltate de grupul Avrig 35 se numara: Charles de Gaulle Plaza (care a castigat numeroase premii international de design), Avrig Business Center, sediul Lafarge, Tower Center International si Iris Shopping Center Bucuresti Titan.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri