Operatorul elen O.R.B.I.T. (Orphee Beinoglou International Transports) a inchiriat o suprafata de 6.600 mp in cadrul parcului logistic Bucharest West, dezvoltat de Portland Trust, a anuntat compania de consultanta imobiliara Colliers International, agentul exclusiv de inchiriere.

Proiectul Bucharest West este situat pe Autostrada A1, la 14 km de centrul orasului, avand o suprafata de 70 hectare. Portland Trust, dezvoltatorul proiectelor de birouri Opera Center si Bucharest Business Pak, va mai livra in aceasta primavara o alta cladire de birouri Florescu Plaza (n.r.: Floreasca169), inchiriata in prezent in proportie de 95%.

“In conditiile actuale ale pietei, o companie care intentioneaza sa inchirize un spatiu de depozitare trebuie sa studieze ofertele cu sase-noua luni inainte de momentul relocarii. Acest lucru devine foarte important in 2009, cand nu vor mai fi dezvoltari speculative si cand multe proiecte vor fi oprite din cauza problemelor de finantare”, a declarat Viorel Opait (foto), Senior Consultant in cadrul departamentului de industrial al Colliers.

Potrivit acestuia, in cea de-a doua jumatate a anului trecut, rata de neocupare in piata logistica a ramas apropiata de zero, deoarece nu au fost livrate suprafete mari, insa este putin probabil ca acest lucru sa se reflecte in nivelul chiriei.

Operatorul elen O.R.B.I.T. Transporturi Internationale ofera o gama larga de servicii, de la logistica la distributie, mutari de birouri, servicii de depozitare si de managementul relocarii.

Colliers International este un parteneriat global intre companii care furnizeza consultanta imobiliara, avand 293 birouri in 61 de tari. In Europa Centrala si de Est, compania ofera servicii in Romania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Rusia, Ucraina, Bulgaria, Serbia si Muntenegru.


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cum vor fi afectati dezvoltatorii din Expozitiei de amanarea metroului