Dezvoltatorul imobiliar GTC Romania deschide astazi cel de-al treilea mall Galleria, in Piatra Neamt, pentru care a alocat o investitie de 20 milioane de euro, in urmatorul an urmand sa fie inaugurat mall-ul de la Arad.

Galleria Piatra Neamt acopera o suprafata de 1,8 hectare si beneficiaza de o suprafata inchiriabila de 15.000 mp, 600 locuri de parcare pentru vizitatori si va crea 500 de locuri de munca.

“Vom continua seria investitiilor in orasele cu o populatie de peste 75.000 locuitori, in conditiile in care stadiul de dezvoltare al retailului in aceste orase si puterea de cumparare a locuitorilor justifica aparitia unui format complex de centru comercial, aducand beneficii tuturor partilor implicate”, a declarat CEO-ul GTC Romania, Shimon Galon.

GTC Romania este subsidiara Globe Trade Centre SA. Grupul activeza inca din 1994 si este reprezentat in noua tari central-est europene, respectiv Polonia, Ungaria, Cehia, Romania, Serbia, Croatia, Bulgaria, Slovacia si Ucraina.Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si