Wipro Technologies a inchiriat 4.500 mp de birouri in Timisoara

Compania Wipro Technologies Romania, filiala locala a furnizorului de servicii de outsourcing si software Wipro, a inchiriat 4.500 mp de spatii de birouri cladirea City Business Centre Timisoara (CBC), a anuntat Jones Lang LaSalle, agent co-exclusiv de inchiriere a proiectului.

Wipro va ocupa o mare parte din cladirea C, aflata in prezent in constructie si avand termen de finalizare in trimestrul al patrulea.

“Au fost evaluate mai multe locatii in tara, dar CBC Timisoara a oferit cele mai competitive conditii financiare. Contractul de inchiriere se va derula pe o perioada de 10 ani, pentru o chirie medie de 13 euro/mp/luna”, a declarat Lori Collin (foto), senior consultant in departamentul de inchirieri spatii birouri al Jones Lang LaSalle si responsabila de inchirierea CBC.

Proiectul este dezvoltat de ModaTim Investment S.A, firma infiintata in anul 2005 de catre producatorul de confectii ModaTim S.A., specializata in dezvoltari imobiliare. City Business Centre va totaliza aproximativ 34.000 mp spatii de birouri clasa A si aproximativ 8.000 mp pentru activitati de retail si servicii, fiind dezvoltat in cinci faze.

“Evolutiile si discutiile din ultimele luni ale lui 2009 indica faptul ca o serie de multinationale intentioneaza in perioada urmatoare sa relocheze o parte din activitati, precum servicii IT, de proiectare, product development sau financiare, catre tari unde exista o resursa umana bine calificata si cunoscatoare a mai multor limbi straine, dar unde costurile sunt mai mici”, a declarat Ovidiu Sandor, CEO al ModaTim Investment.

Fiecare din cele cinci cladiri cladire cuprinde circa 8.000 mp dispusi pe parter, mezanin si sase etaje, impreuna cu un etaj subteran pentru spatiile de parcare. In prezent, sunt finalizate si 100% inchiriate primele doua cladiri.

A doua cladire a fost finalizata in luna februarie 2009, printre chiriasi numarandu-se companiile Alcatel Lucent, Deloitte, Ciao (parte a Microsoft), Autoliv, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen si Pro TV.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Șandor: Rezidențialul merge cu piciorul pe frână și accelerație, în același timp
Setari Cookie-uri