Europa Group, unul dintre cei mai importanti investitori imobiliari din Romania, axat pana in prezent pe dezvoltari rezidentiale si hoteliere, s-a lansat pe segmentul food&bar, deschizand un pub in centrul vechi al capitalei - Dirty Harry’s Irish Pub.

“Europa Group are o experienta de aproape zece ani in real estate, in principal pe segmentele rezidential si hotelier. Segmentul food&bar din Capitala este cu mult subdimensionat fata de potentialul pietei, iar conditiile actuale de achizitionare sau inchiriere a spatiilor comerciale sunt foarte favorabile; in consecinta, am luat decizia strategica de a dezvolta o divizie dedicata acestui sector”, declara Karolis Paliulis, director adjunct Europa Group.

Situat pe strada Franceza, Dirty Harry’s are o suprafata totala de 350 mp si este structurat pe trei nivele. Pub-ul va fi operat de catre divizia “Food&Bar” Europa Group.

Dirty Harry’s Irish Pub este prima locatie din portofoliul food&bar al Europa Group, care va cuprinde in viitor atat alte pub-uri, cat si restaurante cu diferite profiluri.

“In viitorul apropiat, divizia noastra de food&bar va cunoaste o dezvoltare sustinuta, iar pe termen mediu va deveni unul dintre «pilonii» importanti ai business-ului nostru”, a adaugat Karolis Paliulis.

Europa Group este un important dezvoltator regional, cu sediul central la Vilnius, in Lituania. Fondata in anul 2000, Europa Group Investment activeaza pe doua segmente principale: dezvoltare si administrare hoteliera, respectiv dezvoltarea de proiecte imobiliare.

In Romania, Europa Group detine in portofoliul sau de investitii mai multe proiecte rezidentiale – intre care Brilliant Condominium, City Center si o cladire istorica - in curand un hotel de patru stele, Europa Royale Bucharest.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si