Coldwell Banker Romania a ales BCR, cea mai mare banca din Romania, ca partener strategic pentru finantare a proprietatilor vandute prin cele 11 sucursale ale sale din Bucuresti si din tara. Clientii companiei vor beneficia de consultanta imobiliara si de consultanta pentru obtinerea creditelor cu componenta imobiliara, inclusiv programul Prima Casa, se arata in comunicatul Coldwell Banker.

“Vom pune la dispozitia BCR un instrument de verificare a preturilor solicitate, precum si a corectiilor obisnuite aplicate in momentul vanzarii”, a explicat Valentin Ilie, CEO al Coldwell Banker Affiliates of Romania.

BCR gestioneaza active de peste 16,4 miliarde euro si are in prezent o retea de 668 de unitati de retail, pentru populatie si microintreprinderi, precum si 48 de centre de afaceri corporate, dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari.

Compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 15,62 milioane de lei (3,69 milioane de euro), castigand astfel titlul de lider pe piata de profil.