Pretul mediu al locuintelor din provincie variaza intre 35.800 si 84.000 euro

Pretul mediu al imobilelor din provincie variaza intre 35.800 de euro pentru o garsoniera si 84.000 de euro pentru un apartament cu trei camere, potrivit unui studiu realizat de portalul MagazinulDeCase.ro, care a inclus locuinte din judetele Prahova, Brasov si Cluj.

In cazul apartamentelor cu doua camere, pretul ajunge la 54.850 de euro.

Studiul s-a bazat pe analiza celor mai ieftine, respectiv cele mai scumpe locuinte din provincie, postate pe MagazinulDeCase.ro, scrie Mediafax.

Din punct de vedere al preturilor medii ale imobilelor de pe MagazinulDeCase.ro, o garsoniera valoreaza 35.800 de euro, un apartament cu doua camere 54.850 de euro si un apartament cu trei camere 84.000 de euro.

O persoana care cauta oferte din provincie direct de la proprietari poate gasi in judetele Prahova, Brasov si Cluj locuinte la preturi cuprinse intre 18.000 de euro si 367.000 de euro.

Potrivit studiului, cea mai ieftina garsoniera de pe site poate fi gasita in zona Iris din Cluj-Napoca, cu un pret de strigare de 18.000 de euro, iar cea mai scumpa garsoniera este situata in Poiana Brasov si are un pret de 69.500 de euro.

In judetul Prahova poate fi gasit cele mai ieftine apartamente cu doua si trei camere, imobile care se vand la pretul de 25.000 de euro, respectiv 30.000 de euro.

La polul opus se afla orasul Cluj-Napoca, cu cel mai scump apartament cu doua camere, care are un pret de strigare de 180.000 de euro.
Brasovul devine lider de necontestat in topul celor mai scumpe apartamente cu trei camere din provincie, printr-un imobil situat in zona Branduselor, care are un pret de 367.000 de euro.

Cititi si Locuintele noi din Bucuresti au ajuns in unele cazuri mai ieftine decat cele vechi

MagazinulDeCase.ro este un serviciu online de promovare a ofertelor provenite direct de la proprietari, in baza unui pret fix, fara comision.

Portalul a fost cumparat la inceputul lunii iulie de Sanoma Digital, companie subsidiara a grupului Sanoma Magazines International.

In prezent, valoarea totala a tranzactiilor imobiliare operate prin MagazinulDeCase.ro este de 689,76 milioane de euro. Prin acest portal s-au incheiat peste 4.800 de tranzactii imobiliare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri