Conarg livreaza proiectul Quadra 2. Doar 10% din locuinte au fost vandute

Dezvoltatorul Conarg Real Estate, cunoscut pentru proiectele Quadra Place si Rasarit de Soare, a finalizat ansamblul rezidential Quadra 2, amplasat in zona Politehnica, pana in prezent fiind antecontractate doar 10% din cele 242 de locuinte.

Quadra 2 cuprinde 226 de garsoniere cu preturi incepand de la 39.000 euro plus TVA si 16 apartamente cu doua camere cu preturi de 76.000 euro plus TVA, valoarea investitiei in acest proiect fiind estimata la 12 milioane de euro.

„Consideram ca odata cu predarea proiectului vom putea accelera procesul de vanzare a apartamentelor, pana in prezent fiind antecontractate 10% din locuintelele disponibile pentru vanzare” a declarat Romeo Cazanescu, general manager in cadrul Conarg Real Estate.

Compania Conarg, controlata de omul de afaceri Valentin Visoiu, a reluat vanzarile de apartamente in proiectul Quadra 2 in luna iunie, dupa un an de asteptare.

Compania Conarg Real Estate a fost infiintata in anul 2006, ca parte a grupul pitestean Conarg, fiind specializata dezvoltari imobiliare.

Grupul Conarg este format din cinci companii: Conarg SA (firma de management a grupului, fostul Trust de Constructii din Pitesti), Conarg Construct si Conarg Consulting (ambele cu activitate in constructii), Conarg Real Estate (dezvoltator imobiliar) si Conarg Trade (specializat in distributie de materiale de constructii).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri