Retailerul francez de articole sportive Decathlon va inaugura in incinta centrului comercial Grand Arena Mall din cartierul Berceni, al cincilea magazin din Romania si al doilea din Bucuresti, pe o suprafata de vanzare de peste 5.500 de metri patrati, potrivit Mediafax.

Magazinul din Grand Arena Mall va oferi peste 5.000 de articole sportive.

Aceasta este cea de-a patra unitate deschisa de retailer in 2010, dupa ce a mai inaugurat magazine in Cluj-Napoca, Brasov si Iasi.

In Bucuresti, Decathlon mai detine un magazin in cadrul parcului de retail Militari Shopping Center, deschis in iunie 2009, si va inaugura o a treia unitate in 2011, in bulevardul Theodor Pallady.

Retailerul a intrat pe piata romaneasca in anul 2000 pe partea de productie. Astfel, Decathlon produce in Romania, prin intermediul parteneriatelor cu firme private, echipament sportiv pentru atletism, ciclism, ski, pantofi de sport si pentru munte, echipament pentru scufundari, biciclete, patine cu rotile, distribuite in reteaua sa de magazine.

Grupul francez Decathlon, infiintat in 1976, cuprinde o retea formata din peste 600 de magazine.

Pe piata romaneasca de retail cu articole sportive mai sunt prezente retelele Intersport, Hervis Sports, Puma, Nike, adidas, Lotto.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si