Compania Green City Construct, controlata de omul de afaceri Dumitru Bucsaru, fostul finantator al echipei de fotbal Unirea Urziceni, isi propune sa finalizeze integral proiectul de vilele Green City, o investitie de 100 de milioane de euro, desi compania a intrat recent in procedura de insolventa.

“Cartierul de vile Green City, amplasat in localitatea 1 Decembrie, va fi finalizat integral in ultimul trimestru al acestui an. In prezent, sunt finalizate cele 356 de case Neva, construite in prima etapa a investitiei, la care finantarea a fost asigurata prin credit bancar si alte 170 de case Neva, finantate din surse proprii”, se arata in comunicatul dezvoltatorului.

Compania controlata de Dumitru Bucsaru (foto) a intrat la inceputul acestui an in procedura de insolventa, dupa ce la sfarsitul lui 2010 a anuntat ca incepe constructia fazei a treia a proiectului, care urma sa cuprinda 170 de vile. La acea vreme, dezvoltatorul mai avea de vandut 265 de case din primele doua faze ale proiectului, media vazarilor fiind de 13 vile pe luna.

“Reorganizarea judiciara le permite clientilor sa aiba suficient timp la dispozitie pentru a contracta un credit bancar, necesar achitarii diferentei de pret, in conditiile in care in ultimele luni, puterea de cumparare si, implicit, nivelul de eligibilitate bancar al acestora a scazut drastic”, a explicat Alexandru Petrescu, director de vanzari al Green City.

Pentru vilele din faza a treia a proiectului Green City, preturile sunt cuprinse intre 138.392 euro si 154.700 euro.

Ansamblul Green City este amplasat la km 18 pe DN5 (Bucuresti-Giurgiu) iar compania Green City Construct este controlata in proportie de aproape 85% de familia Bucsaru, prin intermediul companiilor Comaico (11,10%) si Valahorum (73,08%), potrivit datelor de la Registrul Comertului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si