Century 21 Romania, compania care detine pe plan local master franciza retelei Century 21 Real Estate LLC din Statele Unite, se va extinde in zona Decebal printr-o noua sucursala imobiliara, in urma unei investitii de 40.000 de euro.

Agentia Century 21 Decebal, amplasata vizavi de sucursala UniCredit din aceeasi zona, isi va incepe activitatea pe data de 15 februarie. Anterior, agentia a operat sub numele de 3D Properties Group.

“Cei doi asociati sunt Bogdan Nicolae Cojocaru, care este si manager de sucursala, si Georgiana Gheorghe. In prezent, in aceasta sucursala lucreaza trei agenti, iar pana la sfarsitul anului vom avea o echipa de 15 consultanti”, a declarat, pentru wall-street.ro, Gabriel Alexandru, vicepresedintele retelei Century 21.

Cea de-a sasea sucursala Century 21 are o suprafata de peste 150 mp si a necesitat o investitie de 40.000 de euro.

“Partenerii urmeaza in prezent cursurile International Management Academy – IMA, iar agentii au inceput recent cursurile de vanzari consultative Create 21, care dureaza doua saptamani si se finalizeaza cu un examen la sfarsitul lunii”, a adaugat Alexandru.

In urma cu doua luni, Century 21 a mai deschis o sucursala imobiliara in zona Pantelimon, investitia fiind estimata la 25.000 de euro.

Century 21 Romania numara in prezent sase agentii imobiliare detinute si operate in mod independent.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Prefera Foods investeste 4 milioane de euro in produsele "de Azi"