Presedintele Traian Basescu a infirmat, in cadrul unei declaratii la Palatul Cotroceni, ca ar fi facut cursuri de masterat, anunta Mediafax.ro.

“Am inteles ca un domn ministru spune ca am absolvit un masterat. Niciodata nu am facut cursuri de masterat. Nu sunt nici doctor, nici dottore. (..) Am facut serviciu pe cele mai grele nave si pe cele mai riscante.

Presedintele Traian Basescu i-a invitat pe cei cu doctorate si masterate false sa renunte la politica. “Nu poti sa reusesti in politica atunci cand tu nu ai reusit in viata.”

Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, declarase anterior, in fata sediului ANI, ca daca tot sunt verificate CV-urile politicienilor, poate si masterul dat in Norvegia de presedintele Traian Basescu ar trebui verificat, dand de inteles ca si seful statului ar fi plagiat.

Traian Basescu a insistat in interventia de astazi asupra experientei sale pe mare. “Am facut serviciu pe cele mai grele nave si pe cele mai riscante. Nu m-am apucat de politica inainte sa fiu un excelent profesionist. Cine s-a uitat la finala Campionatului European a vazut ca terenul avea 100 de metri, nava mea avea 306 metri. Aceste nave nu li se dau niciunui doctor sau vreun dottore.”

Citeste si Presedintelui ii place sa ramana marinar. Elena Udrea si Elena Basescu au reusit in profesie?


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Un consilier cere eliminarea băncilor din parcuri pentru oamenii să stea acasă
Setari Cookie-uri