Presedintele Traian Basescu a declarat la o intrevedere cu sustinatorii sai de pe Facebook, raspunzand unei intrebari, ca in 2014 campania prezidentiala pe internet va fi cruciala, el aratand ca aceasta va fi mai importanta decat campania dusa prin intermediul televiziunilor.

"Este clar ca, dupa mine, si in Romania anului 2014 deja campaniile pe internet vor fi mai eficiente decat cele pe televiziuni. La noi in 2014 sunt convins ca va fi mai importanta campania prezidentiala pe internet decat pe televizuni, mai ales ca televizunile au si grija sa se autodiscrediteze prin partizanatul pe o idee, nici macar pe un om...", a spus Basescu.

El a aratat ca, in opinia sa, campania prezidentiala din 2014 pe internet va fi cruciala, scrie Mediafax.

"Deci, cred ca va fi cruciala campania pe internet in 2014, nu la europarlamentare, la prezidentiale. Iar 2016 nu mai discutam. Cine nu va avea o puternica baza internet - vorbesc dintre politicieni - nu va comunica eficient cu electoratul", a spus Basescu.

El a aratat ca Romania e mult ramasa in urma in acest domeniu.

"Noi suntem foarte ramasi in urma. Marea descoperie a lui Roosevelt a fost in anii '40 campania radio. In anii '60, politicienii s-au dus la televizuni si in tarile dezvoltate deja din sfarsitul anilor '80 campaniile erau pe internet", a mai spus seful statului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Netflix reduce calitatea video pentru a nu pune presiune asupra Internetului
Setari Cookie-uri