Liderii PSD care s-au reunit, luni, la prima sedinta a BPN al PSD din 2014, i-au transmis mesaje de sustinere fostului presedinte al partidului Adrian Nastase, aratand ca ii tin pumnii, ca sunt alaturi de el si ca se roaga la Dumnezeu sa ii fie bine si sa-l ajute.

"Ma rog la Dumnezeu sa-i fie bine. Ii tin pumnii", a precizat presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea. "Sa-l ajute Dumnezeu!", i-a transmis, la randul sau, deputatul Viorel Hrebenciuc. Vicepresedintele PSD Rovana Plumb i-a transmis lui Nastase ca este alaturi de el.

"Doresc din tot sufletul sa se faca dreptate si suntem alaturi de el. Cred ca are mari emotii", a spus Rovana Plumb. Vicepresedintele PSD Gheorghe Nichita i-a urat succes lui Nastase.

"Ii doresc mult succes si Dumenzeu sa-l ajute in continuare sa faca fata la toate aceste incercari", a spus Nichita. Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a precizat ca social-democratii sunt alaturi de Nastase. "Suntem alaturi de Adrian Nastase. Am fost in tot acest timp alaturi de domnia sa. Ii tinem pumnii. Sunt momente foarte dificile, nu sunt foarte multe de comentat", a spus Ivan.

Sentinta definitiva in dosarul Zambaccian, in care Adrian Nastase este acuzat de fapte de coruptie, ar putea fi data luni de judecatorii ICCJ, dupa ce, in prima instanta, fostul premier a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, fiind achitat pentru luare de mita.

Adrian Nastase este acuzat in acest caz ca ca, in perioada 2002 - 2004, in calitate de premier, ar fi primit, in mod direct si prin intermediul sotiei sale, Dana Nastase, foloase necuvenite in valoare de aproximativ 630.000 de euro la cursul de schimb 2002/2004. Aceste foloase constau in contravaloarea unor bunuri importate din China si cheltuielile aferente acestor importuri, precum si contravalorea unor lucrari efectuate la imobilele lui Nastase din localitatea Cornu si din Bucuresti, informeaza Mediafax.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri