Primaria Capitalei vrea sa aloce aproximativ 23 de milioane de euro pentru refacerea si modernizarea patinoarului Flamaropol, precum si pentru realizarea spatiilor adiacente necesare desfasurarii activitatilor sportive si de agrement.

Potrivit unui anunt de participare publicat pe e-licitatie.ro, municipalitatea vrea sa contracteze, prin licitatie deschisa, un operator economic care sa se ocupe atat de proiectarea, cat si de executarea lucrarilor pentru refacerea si modernizarea patinoarului artificial "Mihai Flamaropol", dar si a spatiilor adiacente necesare desfasurarii activitatilor sportive si de agrement.

Valoarea totala estimata a contractului este de 105.255.120 de lei (aproximativ 23,4 milioane de euro), fara TVA, fondurile fiind de la bugetul local, conform Mediafax.

Durata contractului sau a acordului-cadru va fi de 36 de luni incepand de la data atribuirii contractului, din care 24 de luni pentru proiectare si executia lucrarilor si 12 luni pentru serviciile tehnice de operare si mentenanta, ulterior receptiei facute dupa terminarea lucrarilor la obiectivul de investitie.

Potrivit sursei citate, contractul poate lua forma unei asocieri si va fi atribuit firmei care va depune oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 iunie, ora 10.00, licitatia urmand a fi organizata, la sediul municipalitatii, in aceeasi zi, la ora 11.00.

Directorul Directiei de Investitii si Dezvoltare din Primaria Capitalei, Bogdan Hreapca, a declarat, la jumatatea lunii februarie, ca noua constuctie va fi compusa dintr-un patinoar, o sala multifunctionala, un bazin semiolimpic si un centru de recuperare medicala.

Patinoarul "Mihai Flamaropol" din Capitala a fost inchis in luna martie a anului trecut ca urmare a sistarii furnizarii utilitatilor, Ministerul Tineretului si Sportului luand aceasta decizie dupa ce administratorul patinoarului de la acea data, Federatia Romana de Hochei pe Gheata, a intarziat platile si a acumulat restante la facturile catre Enel si Apa Nova in suma totala de 1,2 milioane de lei.

La solicitarea Primariei Municipiului Bucuresti (PMB), Guvernul a dispus, in decembrie 2013, trecerea patinoarului artificial "Mihai Flamaropol" si a terenului in suprafata totala de 26.350 de metri patrati, de la Ministerul Tineretului si Sportului in administrarea Consiliul General al Primariei Municipiului Bucuresti (CGMB).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri