Transportatorii bulgari vor protesta luni impotriva a ceea ce ei numesc “conditiile inumane” de la trecerea granitei catre tarile vechine, din cauza carora timpul de asteptare ajunge la mai multe ore.

Soferii de camioane sustin ca au ajuns sa astepte si 40-50 de ore pentru a traversa granita bulgara, scrie agentia Novinite.

Proteste sunt programate sa inceapa la ora 10 la sase puncte ale granitei bulgare cu tarile vecine. Printre acestea se afla doua poduri catre Romania, langa orasele Ruse si Vidin. Alte puncte de frontiera unde se vor desfasura proteste sunt cele de la Kapitan Adreevo si Lesovo (grantia cu Turcia), Kulata (granita cu Grecia) si Kalotina (granita cu Serbia).

In momentul de fata nu se stie daca traficul in aceste zone va fi blocat complet sau daca va fi doar restrictionat.

Sursa foto: View Apart / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri