Conducătorii auto au posibilitatea de a achiziţiona abonamente lunare sau anuale pentru parcările nenominale din Sectorul 3, valabile în intervalul orar 8:00 - 18:00, de luni până duminică, relatează Agerpres.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 3 au precizat, pe Facebook, că această nouă facilitate este parte a eforturilor autorităţii locale de a îmbunătăţi serviciile oferite cetăţenilor şi de a eficientiza gestionarea parcărilor din această zonă administrativ-teritorială.

Astfel, persoanele fizice sau juridice pot achiziţiona, online, prin intermediul aplicaţiei de plată parchezins3.primarie3.ro abonamente lunare sau anuale, în următoarele condiţii: persoanele fizice sau juridice care au adresa de domiciliu/ reşedinţă/ sediu social sau punct de lucru pe raza Sectorului 3 vor achita pentru abonamentul lunar 50 de lei inclusiv TVA, iar pentru abonamentul anual 500 de lei cu TVA; persoanele fizice sau juridice care nu au adresa de domiciliu/ reşedinţă/ sediu social sau punct de lucru pe raza Sectorului 3 vor achita pentru abonamentul lunar 100 de lei inclusiv TVA, iar pentru abonamentul anual 1.000 de lei cu TVA.

Reprezentanţii autorităţii locale reamintesc că posesorii autorizaţiilor de parcare de reşedinţă nenominale pot parca, gratuit, 24 de ore din 24, în zona aferentă autorizaţiei, dar şi în celelalte perimetre, pe parcursul zilei, pe locurile marcate cu galben, în intervalul 8:00 - 18:00.

Aplicaţia poate fi accesată direct sau scanând codul QR de pe panourile informative din imediata apropiere a bateriilor de parcare.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri