"Comisia Iordache" incearca sa faca modificari care ne vor intoarce in timp, la momentul cand procurorii depindeau foarte mult de politicieni, a declarat, vineri, senatorul USR Nicu Falcoi.

El a afirmat ca nici reactiile internationale, care ''nu au fost cele pe care si le-ar fi dorit guvernul actual'', nu au avut efect asupra social-democratilor, care vor sa-l apere pe Liviu Dragnea, scrie Agerpres.

''Departamentul de Stat al SUA nu a luat niciodata, pana acum, o atitudine atat de transanta fata de un subiect din Romania, iar zilele trecute, 10 ambasadori au avut o intrevedere cu ministrul Tudorel Toader pe tema aceasta. Se pare ca nimic nu-i poate opri din planurile pe care le au, in cele din urma, de a-l scapa de Liviu Dragnea de puscarie'', a spus Falcoi, intr-o conferinta de presa.

El a subliniat ca PSD si aliatii lor, ALDE si UDMR, au 65% in Parlament si pot trece orice lege vor, singura solutie fiind aceea de ''a-i intarzia, ca poate se razgandesc''. ''Daca sunt foarte hotarati sa o faca, Opozitia din Parlament chiar nu are nicio sansa. Doar presiunea strazii ii mai poate impiedica sa adopte aceste legi ale Justitiei'', a punctat parlamentarul USR.

In alta ordine de idei, senatorul Nicu Falcoi a dezavuat comportamentul colegului sau de la PSD, Serban Nicolae, sustinand ca atitudinea acestuia la adresa deputatului USR Cosette Chiricau denota un ''limbaj suburban, care-l descalifica''. El cere PSD sa ia atitudine, ''altfel inseamna ca accepta si ca acesta este modul in care fac ei politica si ca acesta este "limbajul agreat de PSD''.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri