Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca pana miercuri 64 de persoane care au participat la protestul din 10 august din Piata Victoriei s-au prezentat la spital, iar joi - 16, potrivit Agerpres.

"Pana ieri (miercuri -n.r.) au fost 64 de pacienti care s-au prezentat si joi 16 care s-au prezentat la spital. Majoritatea ieri s-au prezentat la spital pentru ca s-a intensificat pe Facebook discutia ca trebuie toata lumea sa mearga la control. Ganditi-va ca daca toti cei care au fost in piata ar lua in serios ce s-a scris pe Facebook, ca toata lumea sa mearga la control la medic, noi ne-am fi blocat complet Unitatile de Primiri Urgente", a spus Arafat joi la Digi 24.

Arafat a explicat ca majoritatea celor care s-au prezentat la spital au avut temeri pentru ca au fost expusi la gazele lacrimogene folosite de jandarmi.

"S-au facut analize si din ce stiu de la colegii nostri nu s-a constat nimic. (...) Sunt doua grupuri de oameni care au venit: oameni cu probleme - mai putini - si au venit oameni mai multi care au venit de teama", a mai spus Raed Arafat.

Acesta a precizat ca daca oamenii nu prezinta simptome inseamna ca au trecut peste situatia respectiva si nu are rost sa se duca la spital.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri