De luni, 3 septembrie, se intorc furtunile in partea de vest a tarii, iar pana marti seara, vor fi inclusiv caderi de grindina. Meteorologii nu exclud asemenea fenomene si pentru restul tarii, dar intr-o masura mult mai mica.

„Vorbim de un ciclon care s-a generat deja in partea central-sudica a continentului, de fapt vorbim de zona Marii Adriatice si ceea ce inseamna imprejurimi. Inca tarile de acolo deja sunt sub influenta acestui ciclon si au mai multe coduri, fie galbene, fie portocalii pentru instabilitate atmosferica.

Incepand de luni dupa-amiaza, vom incepe sa resimtim si noi influenta acestuia, pentru ca acesta continua sa se extinda catre estul continentului, estul, sud-estul continentului si vom intra si noi sub incidenta lui, cel putin jumatatea de vest a teritoriului.

Cam de luni dupa-amiaza si pana marti seara ne asteptam la perioade de timp cu averse si cu caracter torential, descarcari electrice, punctiform la caderi de grindina, dar si la cantitati de apa mai insemnate, zone vizate pentru aceste fenomene, mai ales cantitati de apa, ar fi Banatul, Crisana si ceea ce inseamna zona deluroasa si montana a Carpatilor Occidentali si din vestul Carpatilor Meridionali”, spune Mihai Timu, meteorolog ANM, potrivit Digi24.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 27 si 31 de grade in Transilvania si Maramures, 28-33 de grade in Banat si Crisana, 30-35 de grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea (cu cele mai scazute valori asteptate a se inregistra pe litoral) si 27-32 de grade in Moldova.

Sursa foto: Brian A Jackson / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri