Teleskop este o aplicatie care le permite elevilor sa evalueze anonim lectiile predate de profesori. Este un instrument util profesorilor pentru ca le genereaza feedback dupa orele de curs.

"Studiile arata ca in procesul educational, preluarea opiniei elevilor contribuie decisiv la imbunatatirea motivatiei acestora si la obtinerea de rezultate mai bune in invatare. Teleskop vine in intampinarea profesorilor interesati de felul in care metodele si propunerile lor au impactul dorit in sala de clasa", au declarat cei care au lansat aplicatia, scrie diez.md.

Teleskop asista profesorii in acest demers, oferindu-le acces la: trei formulare standard de feedback, confidentialitatea arhivei fiecarui profesor utilizator si la un sistem de asistenta online instant si acces la o comunitate de dialog cu experti si alti utilizatori ai aplicatiei.

Platforma Teleskop propune trei formulare standard, fiecare cu cate cinci variante de raspuns.

Formularele sunt activate din cont de catre profesor, fiecare elev putand primi linkul valid prin intermediul unui grup de discutii al clasei respective. In medie, un formular poate fi completat in 1-3 minute. Toate raspunsurile elevilor sunt anonime.

Sursa foto: Rawpixel.com / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Profesorii ar putea fi evaluati dupa model japonez, din 10 in 10 ani