Shopping-ul online? Fun, dar pe alocuri frustrant și copleșitor. Vedem produse care ne plac pe zeci de site-uri și în video-uri pe Tiktok, așa că este foarte ușor să le pierdem urma în bookmarks și screenshots. Mai mult decât atât, suntem spamați cu reclame și recomandări la tot pasul. Now what?

Meet mesh! Tocmai am lansat aplicația care te salvează de haosul cumpărăturilor online. Poți să salvezi orice produs de pe orice site sau aplicație într-un singur loc, fără reclame sau recomandări de la un algoritm. În schimb, te inspiri de la prietenii tăi.

Transformă-ți cumpărăturile online într-o experiență personală și interactivă. Bine ai venit în era #SaveNowBuyLater cu Mesh, your new shopping bestie!

Salvează toate produsele preferate, într-o singură aplicație
Cu toții am trecut prin această situație - găsești ceva ce îți place pe un website, apoi altceva într-o reclamă pe Tiktok și, înainte să îți dai seama, browserul tău este o harababură de bookmarks și screenshots. E timpul să scapi de haos! Cu Mesh, poți salva orice articol care-ți place de pe orice website sau aplicație mobilă, ca prin magie.

Uită de recomandări sau ads
Înțelegem că spațiul de cumpărături online ar trebui să fie al tău și numai al tău. Mesh nu îți va recomanda ce să cumperi și nu va fi niciodată populat de reclame enervante care să te distragă. Nu vrem să te convigem să cumperi impulsiv produse de care nu ai nevoie, ci din contră, e un spațiu safe pentru tine în care să decizi doar alături de prieteni, în ritmul tău.

Socializează și inspiră-te
Shopping-ul e mai fun atunci când ești alături de alți oameni! Cu Mesh, poți crea liste publice pentru a împărtăși ultimele tale descoperiri cu prietenii. Vezi ce se află în listele lor și salvează cu ușurință articole direct de acolo. În plus, Mesh te ajută să-ți amintești chiar și zilele de naștere ale prietenilor tăi, cu ajutorul notificărilor. De acum o să fie ușor să alegi cadoul perfect.

Votează alături de prieteni
Nu te poți decide ce să cumperi? Cere o mână de ajutor de la prietenii tăi, fără să îi spamezi cu 100 de linkuri! Mesh are un sistem de votare care le permite prietenilor tăi să-și exprime opinia despre produsele pe care ai vrea să le cumperi, dar nu ești convins încă. Este ca și cum ai avea un comitet personal de cumpărături, oriunde te-ai afla.

Organizează-ți articolele favorite așa cum vrei
Mesh îți dă posibilitatea să preiei controlul asupra experienței tale online. Creează liste personalizate pentru articolele salvate, fie publice pentru prietenii tăi, sau private. Poți să îți organizezi produsele după cum dorești și chiar să le adaugi la o listă separată de “Purchased”, pentru a fi mereu la curent cu ce ai nou în dressing.

Lansarea aplicației Mesh marchează o nouă eră în domeniul cumpărăturilor online. Este un spațiu în care poți să salvezi, să organizezi și să te decizi asupra cumpărăturilor, în ritmul tău, alături de prietenii tăi, fără să te lași distras și fără recomandări pe care nu le-ai cerut.

Descarcă Mesh astăzi și alătură-te mișcării #SaveNowBuyLater.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri