Trei hectare de padure, adica o suprafata cat trei stadioane de fotbal, sunt taiate ilegal in fiecare ora in Romania. Cifra se desprinde dintr-un raport Greenpeace, care trage un nou semnal de alarma. Ce fac autoritatile? Nu mare lucru, sustin activistii, iar o vizita comuna in teren, menita sa stopeze defrisarile, s-a transformat intr-un fiasco total, scrie Digi24.

Potrivit Greenpeace Romania, cel putin trei paduri din judetul Suceava ar fi fost "macelarite", in ultimii ani, de exploatarile ilegale. Dupa mai multe insistente, autoritatile silvice au acceptat confruntarea datelor si au organizat o dezbatere publica.

Din sala de sedinte, discutiile aprinse s-au mutat apoi in teren, doar ca nu in padurile vizate de raportul Greenpeace, ci intr-una atent aleasa de... autoritati.

Una dintre padurile vizate de raportul Greenpeace e pe raza Ocolului Silvic Vama si ar fi fost taiata in urma cu trei ani.

Localnicii din zona Moldovita-Frumosu vorbesc despre o intreaga mafie a lemnului.

Citeste pe digi24.ro stirea integrala.

Sursa foto: Dobos Bella Noemi / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri