Ministerul Sanatatii organizeaza, in perioada 6 noiembrie - 6 decembrie, sesiune de examen pentru obtinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici dentisti si farmacisti.

Potrivit unui anunt publicat pe site-ul Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti, pentru aceasta sesiune pot depune dosare de inscriere candidatii care au finalizat pana la data de 30 septembrie pregatirea teoretica si practica efectuata in vederea obtinerii atestatelor de studii complementare, scrie Agerpres.

Examenele se vor desfasura in centrele universitare medicale acreditate de Ministerul Sanatatii in care s-a efectuat pregatirea.

"Pentru fiecare proba de examen, nota minima de promovare este 5,00, cu exceptia probelor de examen pentru care sunt precizate alte conditii minime de promovare (calificativ admis/respins). In cazul in care la una dintre probele de examen nu se obtine nota minima de promovare, candidatul este declarat nepromovat. Media finala minima de promovare a examenului pentru obtinerea atestatelor de studii complementare este 7,00", precizeaza sursa citata.

Inscrierea candidatilor la examen se va face pana pe 11 octombrie inclusiv. Dosarele de examen pot fi depuse sau transmise prin servicii postale, la Centrul de Resurse Umane in Sanatate Publica al Ministerului Sanatatii, cu exceptia atestatelor in Acupunctura, Api-Fito-Aromaterapie, Asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca, Asistenta medicala de urgenta pentru structuri UPU, Farmacie homeopata, Homeopatie si Implantologie. Inscrierile in cazul acestora se fac pana pe 11 octombrie inclusiv, prin Directiile de Sanatate Publica din centrele universitare in care s-a facut pregatirea pentru aceste atestate: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Targu Mures si Timisoara.

Arondarea candidatilor pe atestate de studii si centre universitare medicale va fi comunicata in ziua de 24 octombrie pe site-ul Ministerului Sanatatii, la rubrica ''Concursuri si examene nationale''.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri