Reteaua formata din cesionari de drepturi litigioase si functionari din Constanta a functionat ca o veritabila organizatie de tip mafiot, al carei scop a fost devalizarea cu buna-stiinta a patrimoniului acestui oras in beneficiul unor amatori de chilipiruri, scrie Ziare.com.

Argumentul de mai sus apare in motivarea Inaltei Curti in celebrul caz al "Retrocedarilor de pe litoral", in care fostul primar al orasului Constanta Radu Mazare a fost condamnat la 9 ani de inchisoare.

32 de persoane au fost gasite vinovate, s-au dat sentinte totale de 120 de ani de inchisoare, iar zeci de hectare de teren s-au intors in proprietatea statului roman sau a orasului Constanta.

Cititi mai mult pe Ziare.com.

Sursa foto: Marinela Oprea/statiunea Eforie Nord

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri