Un brasovean a fost prins cu 300 de kilograme de peste, pescuit ilegal, in raul Olt, in zona hidrocentralei de la Arpasu de Jos, potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Sibiu.

"La data de 8 noiembrie, in jurul orei 00,30, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Porumbacu de Jos, impreuna cu reprezentantii AJVPS Sibiu, au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol pe raul Olt. Cu aceasta ocazie, in zona Hidrocentralei Arpasu de Jos, pe albia raului Olt, intr-o barca pneumatica, politistii au identificat un brasovean in varsta de 43 de ani, care nu si-a putut justifica legal prezenta in zona, in barca acestuia gasindu-se si 3 plase tip monofilament in care erau prinse mai multe specii de peste. Politistii impreuna cu reprezentantii AJVPS au continuat verificarile, din apa fiind extrase inca 7 plase de acelasi tip, pline cu peste, toate apartinand brasoveanului", se arata in comunicatul IPJ Sibiu, scrie Agerpres.

Conform aceleiasi surse, o cantitate de peste 300 de kilograme de somn, caras si platica a fost redata mediului natural, iar alte 31 de kilograme de peste au fost confiscate in vederea comercializarii. Au mai fost confiscate doua barci pneumatice, patru vasle, o pompa si zece plase tip monofilament cu o lungime totala de 860 de metri.

"In cauza, s-a deschis un dosar de cercetare penala privind savarsirea infractiunilor de pescuit comercial fara licenta, detinere ilegala de peste, respectiv detinere si utilizare de plase tip monofilament. Cercetarile continua la nivelul Sectiei 4 Politie Rurala Porumbacu de Jos", mai arata cei de la IPJ Sibiu.

Sursa foto: pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri