Timpii de asteptare la iesirea din tara prin punctele de trecere a frontierei Nadlac I (pe DN 7) si Nadlac II (pe autostrada paneuropeana) au ajuns la doua ore, sambata dimineata, cele doua puncte fiind folosite la capacitatea maxima pentru tranzitare.

Conform aplicatiei online de monitorizare a traficului de pe site-ul Politiei de Frontiera, la Nadlac I sunt deschise trei artere pe sensul de iesire din tara si doua pe intrare, iar la Nadlac II sunt deschise noua artere la iesire si doua la intrarea in Romania. Cu toate acestea, cel putin 120 de minute se asteapta pentru verificarea documentelor celor care pleaca din tara, scrie Agerpres.

Aplicatia mentioneaza ca aglomeratia este cauzata de numarul mare de calatori si vehicule care tranziteaza frontiera.

Reprezentantii Politiei de Frontiera Arad au declarat ca aglomeratia este mai mare decat vineri, cand mii de romani au inceput sa se intoarca la locurile lor de munca din strainatate, dupa ce au petrecut sarbatorile in tara alaturi de familii. Traficul este in crestere in conditiile in care in weekend multi romani din vestul tarii obisnuiesc sa plece in excursii in Ungaria sau Austria.

Autoritatile arata ca in urmatoarele zile punctele de la frontiera cu Ungaria se vor mentine aglomerate si vor fi luate masuri pentru efectuarea unui control operativ.

Politistii de frontiera le recomanda soferilor care pleaca spre vestul Europei sa verifice online care puncte de control nu sunt aglomerate, pentru a evita timpi mari de asteptare la granita. In judetul Arad, la Varsand si Turnu se asteapta doar 10 minute minute, atat la intrarea, cat si la iesirea din tara.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri