Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, închide locurile de joacă şi recreere din sector, potrivit unui comunicat al autorităţii locale, potrivit Agerpres.

Primăria sectorului 2 menţionează că derulează o amplă campanie împotriva COVID-19 şi că decizia viceprimarului a fost luată sâmbătă.

"Am luat decizia închiderii locurilor de joacă şi a spaţiilor de recreere începând de azi, sâmbătă, 21 martie, ora 14.00. Am fost informat de cei aflaţi în teren că aceste locuri sunt pline de cetăţeni, prin urmare consider că este responsabilitatea mea să iau această măsură. Poate pare prea mult, cu siguranţă nu toţi locuitorii sectorului 2 vor fi fericiţi, dar prevenţia este vitală în aceste momente", anunţă Dan Cristian Popescu, citat de comunicatul Primăriei sectorului 2.

Sunt şi parcuri care rămân pentru moment deschise. Acestea sunt: Parcul Tei, Parcurile Plumbuita I şi II, Parcul Naţional şi Aleea Belvedere, Parcul Cinema Floreasca, Parcul Morarilor, Parcul Cosmos, Parcul Creangă, Parcul Obor, Parcul ACR, Parcul Motodrom şi Parcul Titus Ozon.

"Parcurile rămase deschise impun aceeaşi conduită socială şi aceleaşi măsuri de prevenţie: respectarea distanţei de 2 metri între cetăţeni, purtarea măştii şi a mănuşilor de unică folosinţă, evitarea locurilor aglomerate", a mai precizat viceprimarul sectorului 2.

Sursa foto: FB Gabriela Firea

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri