Scandalurile continuă la plaja din Mamaia, în cel mai aglomerat weekend de pe litoralul românesc. Turiștii, dar și administratorii de plajă și patronii barurilor sunt din ce în ce mai nemulțumiți de lărgirea plajei, care a avut loc în primăvara acestui an.

Supărările deja nu mai au la bază doar faptul că noul nisip este aspru și nu mai e fin ca altădată, ci se rezumă strict la dimensiunea plajei, o plajă la care turiștii deja au început să nu mai vină.

„Situația este foarte gravă în zona cazinoului, pentru că aici a fost cel mai mult lărgită plaja și ne afectează foarte mult. Clienții? Care clienți? Weekendul trecut au fost, adunat, 20 persoane de vineri până duminică. Toți turiștii sunt nemulțumiți de distanța prea lungă până la apă, de apa prea adâncă, de nisipul care este beton.

Plus că asta era treaba Apelor Române, să intre cu discuri și nu au făcut asta deloc”, au spus administratorii de la Plaja Zeka Beach pentru HotNews.

Din cauză că distanța dintre plajă și mare este una foarte mare, cei de la Zeka Beach se plângă că vineri (9 iulie 2021) au fost doar doi turiști pe sezlongurile lor, în timp ce alții au refuzat tocmai din acest motiv.

„Au stricat plaja… nu era necesar aici în zona noastră, pentru că era destul de mare. De la colțul barului până la apă erau 150 de metri, era perfect, nu aveau ce să lărgească. Mai la rond, încolo, da, unde a fost eroziune. Acum are 350 de metri.

Mai mult, au stricat și marea, pentru că acum când intri în apă sunt numai găuri. Mergi cinci-zece metri și te-ai dus la opt-zece metri adâncime, nu mai poate lumea să-și lase copiii… Totul e stricat, e dezastru”, a declarat Alin Ciobanu, administrator la Copacabana Beach Mamaia, potrivit sursei citate.

Reamintim că lucrările de lărgire a plajei din Mamaia au fost finalizate în această primăvară. Stațiunea Mamaia din Constanța are din acest sezon estival o suprafață de plajă nouă de peste 50 ha. Proiectul, cofinanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare, are o valoare de 3,8 miliarde de lei.

Sursa foto: captură video / YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri