2be este primul centru educativ sportiv din Câmpina care funcționează ca întreprindere socială. Aici sunt disponibile biciclete de închiriat de ultima generație, cursuri de învățat mersul pe bicicletă în cadrul bikeschool și nu în ultimul rând, evenimente de tip bikepicnic, tabere și excursii cicloturistice.

Vei găsi biciclete de închiriat de toate tipurile – electrice, MTB, cursiere, chiar și biciclete cu două locuri, tandem. Poți veni cu întreaga familie, de la mic la mare, pentru că în centrul de închiriere din Câmpina găsești și biciclete pentru copii sau scaune pentru copii de montat pe bicicleta unuia dintre adulți.

Nu știi să mergi pe bicicletă? Acum poți deprinde echilibrul sub îndrumarea unui instructor. În cadrul bikeschool, poți învăța să mergi pe bicicletă în doar câteva ore, în funcție de pachetul ales. Nu există limită de vârstă, instructorii bikeschool îți vor oferi cu aceeași plăcere toate informațiile teoretice și practice de care ai nevoie pentru a te bucura toată viața de avantajele mersului pe 2 roți.

Ca întreprindere socială, 2be se ghidează după următoarele principii ale economiei sociale:

  • societatea acționează în scop social și/sau în interesul general al comunității;
  • minimum 90% din profit va fi alocat realizării scopului social și rezervei statutare;
  • echitatea socială față de angajați: niveluri de salarizare echitabile, între care nu pot exista diferențe care să depășească raportul de 1 la 8.

Scopul principal al acestui centru este să servească interesul general de încurajare a folosirii mijloacelor de transport alternativ, nepoluant, precum și de a educa populația în direcția unui stil de viață sănătos și activ (social, economic, civic, sportiv).

Astfel, dacă închiriezi biciclete de la 2be sau înveți să mergi pe bicicletă alături de instructorii lor, alegi să susții Asociația Tandem pentru că 10% din vânzările bikeschool & bikerentals sunt direcționate pentru dezvoltarea proiectelor sociale & sportive ale asociației. Pe scurt: pentru a susține persoanele cu deficiențe de vedere să facă sport.

2be group este de găsit pe str. Griviței nr. 88 în Câmpina, pe e-mail contact@2-be.ro, site www.2-be.ro și pe pagina de Facebook 2be group & Instagram 2be.group

Sursa foto: 2be group

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri