Locuitorii cartierului în care se ține Festivalul Nostalgia din București s-au arătat deranjați de zgomotul produs de evenimentul care are loc timp de trei zile la Federația Română de Tir Sportiv de lângă Grădina Zoologică București și care este aproape de casele lor.

Unii locuitori din nordul Bucureștiului și din localitățile din jur au apelat inclusiv la numărul unic de urgență 112 pentru a reclama zgomotul produs de festivalul Nostalgia, însă fără prea mult succes.

”Ne-au răspuns că nu au ce face. Dar legea nu o mai respectă nimeni în țara asta?”, a spus un locatar din zonă, potrivit G4Media.

E infernal, nu am putut dormi toată noaptea. Mă întreb cum merge a doua zi la job un doctor sau un pilot după o noapte în care ne-au bubuit boxele non-stop”, a mai precizat un alt rezident, tot pentru sursa citată.

Vezi ce alte evenimente mai au loc în București în acest weekend.

Ce este Festivalul Nostalgia

Festivalul Nostalgia este un eveniment de vară care vrea să prezinte într-o manieră specială trecutul și viitorul. Toți cei care vin la festival de mai bine de cinci ani s-au putut bucura de un muzeu retro & future în care era și o discotecă a anilor ’90-’00. În boxe s-au putut auzi trupe celebre de la începutul anilor 2000, de la Asia, Candy, Simplu, Activ, dar și Bug Mafia sau La Familia.

Nostalgia 2023

Anul acesta a avut loc în perioada 29 iunie - 02 iulie, la Federația Română de Tir Sportiv din Pădurea Băneasa. Distracția a început de la orele după-amiezii (16-17) și a ținut până a doua zi dimineață la ora 05:00.

Sursa foto: Facebook / Nostalgia Retro/Disco/Future

Sursa foto: Facebook/ Nostalgia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri