Un punct de transformare din curtea Spitalului Nicolae Robănescu a luat foc, ceea ce a dus la alertarea echipajelor de intervenție și evacuarea de urgență a spitalului, se arată într-un anunț al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un post trafo (transformator) cu propagare la două autoturisme în strada D. Minca (în curtea Spitalului Nicolae Robănescu). Incendiul se manifestă cu flacără violentă și degajari de fum, în acest moment acționăm pentru localizarea acestuia și limitarea propagării la spital”, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

incendiu spital robanescu(Sursa foto: Wall-Street.ro)

Potrivit anunțului ISU, spitalul a fost evacuat, inclusiv copiii, aceștia fiind transferați la Marie Curie. Au fost alertate 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, descarcerare, detașamentul special de salvatori, CBRN, autospecială cu azot și 2 ambulante SMURD.

Reprezentanții ISU afirmă că au fost transferați în total 110 copii care se aflau în spitalul Robănescu.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri