Un incediu a izbucnit pe Intrarea Sectorului, între blocurile din Sectorul 3. Informațiile venite de la echipele de intervenție arată că ard trei acoperișuri și nu este exclus riscul de extindere al flăcărilor. Au fost evacuate mai multe persoane din imobilele afectate, iar cel puțin două au nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE 22:20: Incendiul din Intrarea Sectorului este lichidat. 6 persoane au necesitat îngrijiri medicale ( 2 persoane expuse la fum, 1 persoana cu plagă tăiată la nivelul unui membru superior, 2 persoane cu atacuri de panică și o persoană cu arsuri superficiale la nivelul membrelor inferioare transportata la spital).

UPDATE 18:25 Până în acest moment, au fost asistate medical 4 persoane (o persoana cu arsuri superficiale la membrele inferioare, transportata la spital, o persoana expusa la fum, o persoana cu puseu hipertensiv și o persoană cu o plagă tăiată la unul din membrele superioare). Suprafața totală afectată este de aproximativ 700 mp. Din datele provizorii, au fost afectate 17 proprietăți.

Incendiul de pe Intrarea Sectorului, în zona Pieței Muncii, nu departe de Parcul Național, se manifestă la nivelul acoperișului a trei case, conform autorităților. Până în acest moment au fost evacuate două persoane, iar două solicită îngrijiri medicale. Una dintre cele două persoane prezintă arsuri la nivelul membrului inferior, iar cea de-a doua s-a intoxicat cu fum.

În acest moment se lucrează la localizarea incendiului. Intervenția este una dificilă deoarece accesul autospecialelor se realizează cu greutate pe căile de circulație dintre blocuri. Inițial, au fost alertate 12 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, decarcerarea și trei ambulanțe SMURD. Ulterior, au mai ajuns la fața locului alte opt autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și alte cinci ambulanțe SMURD și trei echipaje SABIF în plus.

Sursa foto: ISU București-Ilfov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri