Pompierii au acţionat, în ultimele 24 de ore, pentru îndepărtarea efectelor vremii nefavorabile care a produs pagube în 35 de localităţi din 19 judeţe şi în Municipiul Bucureşti, relatează Agerpres.

"Cu eforturi susţinute, pompierii au acţionat în sprijinul populaţiei şi administraţiei publice locale pentru evacuarea apei din 22 de case, 35 de curţi, nouă beciuri, un pasaj, cinci străzi, precum şi pentru degajarea unor elemente de construcţie de la acoperişurile a 18 imobile şi pentru îndepărtarea a 51 de copaci, fiind avariate opt autoturisme", informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

În ultimele 24 de ore, fenomenele hidrometeorologice au produs efecte în 35 de localităţi din judeţele Alba, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mureş, Neamţ, Prahova, Satu Mare, Vaslui, Vrancea şi municipiul Bucureşti.

Din cauza apei aflate pe carosabil şi a unui copac căzut, circulaţia rutieră a fost temporar blocată pe trei drumuri naţionale (DN 75/AB, DN 2/BC şi DN 17C/BN) şi pe un drum judeţean (DJ 172B/BN).

Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, au fost înregistrate avarii în 37 de localităţi din judeţele Bacău, Iaşi, Bistriţa Năsăud, Neamţ, Suceava şi Vaslui, iar echipe ale furnizorilor intervin pentru remedierea acestei situaţii.

"Dinamica situaţiei din teren rămâne sub atenta monitorizare a Centrului Operaţional Naţional din IGSU pentru dispunerea imediată a măsurilor care se impun pentru limitarea şi înlăturarea efectelor înregistrate", arată sursa citată.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri