UPDATE 17:07- Puțin peste 1.000 de oameni s-au adunat în Piața Universității într-un miting de solidaritate organizat de Jalya Palestina și Asociația Comunității Palestiniene din România. Puteți urmări fotografii de la fața locului în Galeria FOTO de mai sus.

Ambasada Statului Palestina anunță că sâmbătă, 21 octombrie 2023, între orele 16:00- 18:00 se va organiza un protest de susținere umanitară pentru palestinienii care sunt victime ale războiului dintre Israel și Fâșia Gaza. Evenimentul are loc în Piața Universității.

Protestele pro-palestiniene programate să aibă loc în Capitală sunt organizate de către Jalya Palestina și Asociația Comunității Palestiniene din România.

„Denunțăm complicitatea la crima de proporții apocaliptice comisă de Israel împotriva poporului palestinian – în special a celor peste două de milioane dintre ei, închiși, supuși blocadei ilegale și genocidului în Fâșia Gaza”, au scris reprezentanții de la Ambasada Statului Palestina în România, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

În ultimele zile au avut loc mai multe proteste în faţa ambasadelor şi consulatelor americane în diferite ţări, mai ales din Orientul Mijlociu, în urma susţinerii manifestate de SUA faţă de Israel în războiul din Fâşia Gaza.

Cel puţin 1.400 de persoane au fost ucise şi alte mii au fost rănite în atacul Hamas asupra Israelului din 7 octombrie. Peste 2.778 de palestinieni au murit după ce Israelul a lansat ca răspuns atacuri aeriene asupra Fâşiei Gaza şi a întrerupt alimentarea cu apă, alimente şi energie pe teritoriul unde trăiesc peste două milioane de oameni.

Numărul persoanelor care şi-au părăsit casele din Gaza din cauza atacurilor israeliene a crescut în prezent la 1,4 milioane, adică aproape două treimi din cele 2,2 milioane de oameni care locuiesc în enclava palestiniană.

Sursa foto: Claudiu Surmei

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri