În perioada 04 noiembrie 2023 – 7 ianuarie 2024, vizitatorii ParkLake pot intra în lumea figurilor de ceară și pot surprinde instantanee alături de legendele din lumea sportului.

Astfel, pasionații de fotbal vor descoperi figurile de ceară aparținând unor personalități precum Lionel Messi, Ronaldo sau Gheorghe Hagi.

Pentru amatorii de tenis întâlnirea cu Ilie Năstase, Ion Țiriac sau Simona Halep va aduce de asemenea ocazia unor fotografii. Și pe cei care preferă boxul îi așteaptă o surpriză – aceștia se pot fotografia cu Anthony Joshua.

Iubitorii de muzică se pot bucura de artiștii lor preferați, precum Michael Jackson, Beyonce, Justin Bieber, Ariana Grande, Luciano Pavarotti, Adele, Mick Jagger, Smiley sau Inna.

Cinefilii sunt și ei așteptați în ParkLake pentru a se întâlni cu Leonardo DiCaprio, Mr. Bean, Jim Carrey, Al Pacino, Robert De Niro, Sean Connery, Anthony Hopkins sau chiar Daniel Craig - Agentul 007.

De la redarea expresiilor faciale, până la detalii complicate, cele 30 de replici au avut ca inspirație cele mai faimoase personalități naționale și mondiale.

Realizate de artiști din Bulgaria, fiecare figură de ceară a necesitat șase luni pentru realizarea sa în cel mai mic detaliu care să se apropie de original.

Situată la etajul 1 din ParkLake Shopping Center, expoziția urmează să fie deschisă pe tot parcursul programului de funcționare al centrului comercial.

Biletele pot fi achiziţionate din zona evenimentului, iar prețul este de 30 de lei pentru adulți și 20 lei pentru elevi, studenţi și pensionari. Pentru copiii cu vârsta de până la 6 ani, intrarea este gratuită.

Sursa foto: Shutterstock / Gabriela Beres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri