Colosseum Mall anunță deschiderea centrului de distracții Hype Colosseum by Kiddo, în food court-ul centrului comercial, un proiect care integrează diverse atracții în vederea petrecerii timpului liber, evenimente și divertisment pentru familiile cu copii, dar și pentru adolescenți și adulți.

Amenajat pe o suprafață de aproximativ 2,350 mp, cel mai nou concept Hype by Kiddo include un trampoline park, trasee de escaladă, parcursuri cu obstacole, traseu de aventură la înalțime, jocuri arcade variate, labirint de tobogane, restaurant și bar, o zonă dedicată de petreceri și un spațiu destinat experiențelor imersive și de realitate virtuală.

„Acest parteneriat face parte din strategia noastră de a integra servicii (...) de divertisment și petrecere a timpului liber pentru comunitate”. Mihai Dinu, General Manager Colosseum Mall:

Hype Colosseum by Kiddo este adaptat și pentru organizarea de evenimente, aniversări, lansări de produs, teambuilding-uri pentru companii și activități desfășurate de grupurile școlare.

Printre noutățile noului centru de distracție Hype Colosseum by Kiddo se numără o tentaculă de caracatiță gigantică pentru escaladă și un burlan întunecat.

Traseul suspendat urban "jungle" este construit pe două etaje, cu obstacole la aproximativ 3,5 metri și la 6,5 metri, în timp ce parcul de trambuline, cu zone pentru baschet și free fall completează lista de opțiuni pentru divertisment.

Spațiul integrează și o zonă destinată experiențelor imersive cu arene multi-player și zeci de simulatoare individuale.

„Așteptăm (...) bucureștenii, dar și vizitatorii din afara capitalei să descopere noua destinație de distracție, Hype by Kiddo din Colosseum Mall”, a declarat și Cristina Șucu, Co-Founder Hype by Kiddo.

Recent, Colosseum Mall a anunțat și parteneriatul cu Happy Cinema, pentru deschiderea în 2024 a unui multiplex cinema premium cu 5 săli de proiecție.

Sursa foto: Colosseum Mall

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri